Λ.Φιλοθέου: «Πυρά» σε Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη για τις αναφορές τους στο Debate

Πυρά κατά των Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη σε σχέση με τις τοποθετήσεις τους στο ψεσινό debate για την οικονομία και τη διαφθορά εκτόξευσε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ανδρέα Μαυρογιάννη, Λεόντιος Φιλοθέου.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, σχολίασε την επιθυμία του Αβέρωφ Νεοφύτου, να κρατήσει στη θέση του τον Κωνσταντίνο Πετρίδη, εάν εκλεγεί.

Ο κ. Φιλοθέου ανέφερε ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ επιθυμεί να κρατήσει τον υπουργό Οικονομικών, αφού στην οικονομία είναι όλα τέλεια κι ο κόσμος ζει σε ένα παράδεισο.

Ξεκαθάρισε ότι πρέπει να αλλάξει και ο υπουργός Οικονομικών και η Κυβέρνηση, αφού με βάση τις δημοσκοπήσεις, οκτώ στους δέκα πολίτες δηλώνουν ότι τα πράγματα πάνε προς τη λάθος κατεύθυνση, και ότι υπάρχει ακρίβεια και οικονομικό πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, ο κ. Φιλοθέου άφησε αιχμές κατά των όσων ανέφερε ο Νίκος Χριστοδουλίδης ως προς το τι θεωρεί πρόβλημα διαφθοράς.

Εάν, όπως είπε, μετά από εννέα χρόνια διακυβέρνησης Αναστασιάδη, ο κ. Χριστοδουλίδης σκέφτηκε να αναφέρει ως μόνη περίπτωση διαφθοράς τη μεταφορά ενός μαθητή από ένα σχολείο σε άλλο, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Υπενθύμισε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν μέρος του προβλήματος για εννέα χρόνια.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy