Λαρνακα: 4 συλλήψεις για ναρκωτικά – Χτύπησαν το όχημα τους και κρύφτηκαν σε άλλο

Τρία άτομα ηλικίας 34, 31 και 24 ετών, συνελήφθησαν στην επαρχία Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με τον εντοπισμό 5 κιλών και 800 γραμμαρίων κάνναβης, ενώ καταζητείται τέταρτο άτομο ηλικίας 52 ετών.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν χθες, έρευνα σε όχημα που οδηγείτο από 34χρονο στην επαρχία Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε  ποσότητα κάνναβης βάρους, 2 κιλών και 120 γραμμαρίων και ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα».

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 34χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 350 γραμμάρια κάνναβης, ένα μηχάνημα αεροστεγούς σφράγισης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Προστίθεται ότι «στη συνέχεια, τα μέλη της ΥΚΑΝ στην ίδια περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα και έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει, χωρίς αυτός να το πράξει και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο αργότερα, εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο σε παρακείμενο δρόμο. Επίσης, στην περιοχή εντοπίστηκε και ανακόπηκε τρίτο όχημα, το οποίο κινείτο ύποπτα και οδηγείτο από 31χρονο».

Τα μέλη της ΥΚΑΝ «όταν πλησίασαν το όχημα, αντιλήφθηκαν ότι εντός του βρισκόταν ξαπλωμένος ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ηλικίας 24 ετών, που είχε διαφύγει νωρίτερα. Ο 24χρονος προσπάθησε εκ νέου να διαφύγει, αλλά ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ και στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα γραμμάριο κάνναβης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο 24χρονος φέρεται να υπέδειξε στα μέλη της ΥΚΑΝ συγκεκριμένο σημείο, όπου προηγουμένως είχε αποκρύψει ένα χάρτινο κιβώτιο, το οποίο περιείχε 3 περίπου κιλά κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου εντοπίστηκαν 19 γραμμάρια κάνναβης».

Ακόμα σε έρευνα που έγινε στην οικία 52χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 310 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα  μηχάνημα αεροστεγούς σφράγισης και άλλα τεκμήρια.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας, 34, 31 και 24 ετών συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους. Ο άνδρας ηλικίας 52 ετών καταζητείται από την Αστυνομία δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.