Λάρνακα: Αναβλήθηκε η αποψινή συναυλία Πρωτοψάλτη – Χατζηγιάννη λόγω των πυρκαγιών

Αναβλήθηκε, λόγω των πυρκαγιών, η αποψινή συναυλία της Αλκης Πρωτοψάλτη και Μιχάλη Χατζηγιάννη που θα δινόταν στις 9 απόψε στο Παττίχειο Θέατρο Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως «λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στην ορεινή Λάρνακα αλλά και στη Λεμεσό, λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες ώρες που περνούν οι συνάνθρωποι μας και σεβόμενος τη μάχη που δίνουν πυροσβέστες και εθελοντές, αποφάσισε όπως αναστείλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, συναυλίες και άλλα εντός των δημοτικών του ορίων».

Μεταξύ των εκδηλώσεων που αναβλήθηκαν είναι και η συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που θα δινόταν στις 9 απόψε στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας. Η συναυλία θα δοθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση «αυτή την ώρα οι σκέψεις μας είναι στους δοκιμαζόμενους κατοίκους των πληγέντων περιοχών και σε όλους όσους μάχονται απέναντι στην πύρινη λαίλαπα στην πρώτη γραμμή. Ως Δήμος Λάρνακας ενημερώνουμε ότι τα συνεργεία μας είναι έτοιμα όταν ζητηθεί από τους αρμόδιους να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς».

Σημειώνεται ότι λεπτομέρειες για νέες ημερομηνίες των εκδηλώσεων και  συναυλιών του Δήμου Λάρνακας θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.