Λάρνακα: Αντικαθίστανται τα υφιστάμενα παρκόμετρα με μηχανές σε επτά δρόμους στο κέντρο της πόλης

Σε επτά δρόμους που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης θα τοποθετηθούν και θα λειτουργήσουν από τις 9 Ιανουαρίου, μηχανές έκδοσης εισιτηρίων “pay and display” προς αντικατάσταση των υφιστάμενων παρκόμετρων.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τον περί Δήμων Νόμο και τους περί Τροχαίας Δημοτικούς Κανονισμούς Λάρνακας και μετά από τη συναίνεση του Αρχηγού της Αστυνομίας, εγκρίθηκε η αντικατάσταση των υφιστάμενων παρκόμετρων και θα λειτουργούν ως ελεγχόμενοι χώροι στάθμευσης οχημάτων, με την τοποθέτηση Ηλεκτρονικής Μηχανής Έκδοσης Εισιτηρίων (Pay & Display) με μηχανές pay and display σε επτά συγκεκριμένους δρόμους της πόλης. Συγκεκριμένα οι μηχανές θα τοποθετηθούν στις οδούς Καλογραιών, Γλάστωνος, Ερμού, Γαλιλαίου, Δ. Δημητρίου, Ζήνωνος, και Φ.Ζανέτου».

Οι μηχανές «θα τεθούν σε λειτουργία από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 και θα ελέγχονται καθημερινά (Δευτέρα μέχρι και Κυριακή) από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα, με μέγιστο χρόνο συνεχούς στάθμευσης τρεις ώρες».

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Νόμου και τις σχετικές οδηγίες του Δήμου Λάρνακας, προς αποφυγή επιβολής εξώδικου πρόστιμου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.