Λάρνακα: Χαμός σε τελετή αποφοίτησης – Νέο ρατσιστικό επεισόδιο από τον… γνωστό διευθυντή

  • Χαμός στην τελετή αποφοίτησης με εξέγερση των γονέων
  • Έγινε χαμός διαλύθηκε η τελετή αποφοίτησης και συνοδεύτηκε σπίτι του από την Αστυνομία.

Νέο ρατσιστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο διευθυντή γυμνασίου της Λάρνακας σημειώθηκε χθες κατά την τελετή αποφοίτησης.

Ο διευθυντής, ο οποίος πέρυσι είχε επιδείξει ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον μαθήτριας από την Κένυα, επανήλθε αμετανόητος, αυτή τη φορά στοχοποιώντας μαθητή από τη Συρία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο διευθυντής, αρνήθηκε να δώσει απολυτήριο στον τελειόφοιτο μαθητή με δικαιολογία το κούρεμά του, όπως ακριβώς είχε κάνει και πέρυσι με τη μαθήτρια από την Κένυα.

Αυτή τη φορά όμως, η ανοχή των γονέων εξαντλήθηκε με αποτέλεσμα, η τελετή αποφοίτησης να καταλήξει σε μια χαώδη κατάσταση εξέγερσης των γονέων εναντίον του διευθυντή.

Όπως πληροφορούμαστε, όταν διαπιστώθηκε ότι ο επικεφαλής του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου αρνείτο να δώσει απολυτήριο στον 15χρονο, γονείς αντέδρασαν έντονα φωνάζοντας “αίσχος”. Ακολούθησαν λεκτικές αντεγκλήσεις μεταξύ του διευθυντή και γονέων με αποτέλεσμα η τελετή αποφοίτησης να διαλυθεί.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, ο εν λόγω εκπαιδευτικός προκαλεί συνεχώς προβλήματα με τη συμπεριφορά του και βρίσκεται συνεχώς σε κόντρα με γονείς μαθητών ενώ εναντίον του υπάρχουν γραπτές καταγγελίες στο Υπουργείο Παιδείας χωρίς όμως να έχει ληφθεί οποιοδήποτε πειθαρχικό μέτρο εναντίον του.

Ενδεικτικό είναι ότι η χθεσινή τελετή αποφοίτησης έγινε στην παρουσία ιδιωτικών φρουρών ασφαλείας με δεδομένες τις κακές σχέσεις του διευθυντή με τους γονείς!

Τελικά, η τελετή αποφοίτησης διαλύθηκε στην παρουσία Αστυνομίας την οποία κάλεσε στο σχολείο ο διευθυντής ο οποίος κατήγγειλε συγκεκριμένους γονείς.

Αυτή του η ενέργεια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε γενικευμένη έκρηξη οργής των γονέων που φώναζαν ομαδικά “αίσχος” προς την κατεύθυνση του διευθυντή ο οποίος, όπως πληροφορούμαστε, συνοδεύτηκε στο σπίτι του από δύο περιπολικά της Αστυνομίας.

Τάσος Περδίος

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.