Λάρνακα: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής (25/7/2021), από εργολάβο οικοδομών, ο οποίος ανέφερε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 24 και 25 Ιουλίου, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη του, που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας και έκλεψαν μία γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και αριθμό ηλεκτρικών εργαλείων.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία, λήφθηκε πληροφορία ότι αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες εγγραφής, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, κινείτο ύποπτα στην περιοχή Ορόκλινης. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν και ανέκοψαν το εν λόγω όχημα. Με την ανακοπή του οχήματος, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή.

Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, ηλικίας 40 ετών, όπως και το όχημα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ένα ηλεκτρικό εργαλείο το οποίο αναγνωρίστηκε αργότερα, ως ένα από τα εργαλεία που κλάπηκαν από την αποθήκη.

Ως αποτέλεσμα οι δύο 40χρονοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όσον αφορά στον οδηγό του αυτοκινήτου, όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 35χρονο κάτοικο Λάρνακας. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση.

Παράλληλα από τις αστυνομικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, φέρεται να σχετίζεται με υποθέσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες στην επαρχία Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.