Λάρνακα: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για υπόθεση εισαγωγής και κατοχής 27,5 κιλών κάνναβης

Τρία άτομα ηλικίας 32, 41 και 47 ετών συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων του Επαρχιακού Κλιμακίου της ΥΚΑΝ Λάρνακας, σχετικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής 27,5 κιλών κάνναβης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι στη βάση αξιολόγησης στοιχείων και στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ή και διακινούν ναρκωτικά στο έδαφος της Κυπριακή Δημοκρατίας, τα μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων του Αεροδρομίου Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 41 ετών τα οποία έφτασαν από το εξωτερικό.


Κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκαν στην αποσκευή του 32χρονου, 22 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14 κιλά και 470 γραμμάρια κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης σε έρευνα που έγινε στην αποσκευή του δεύτερου προσώπου ηλικίας 41 ετών, εντοπίστηκαν 8 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 13 κιλών και 39 γραμμαρίων. Αυτός συνελήφθη επίσης για αυτόφωρο αδίκημα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον 47χρονου ο οποίος φέρεται να ήταν το πρόσωπο το οποίο θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά και συνελήφθη.


Τα τρία άτομα τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.