Λάρνακα: Επιτήδειοι προκάλεσαν κακόβουλες ζημιές στο επί επιδιόρθωση Πάρκο Πειραιώς

Επιτήδειοι προκάλεσαν κακόβουλες ζημιές στο δημοτικό Πάρκο Πειραιώς στη Λάρνακα, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «για ακόμα μια φορά δημοτικό πάρκο έπεσε ‘θύμα’ κακόβουλων ενεργειών από κάποιους απερίσκεπτους συνδημότες μας, οι οποίοι δεν εκτιμούν τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων τοποθεσιών της πόλης σε κατάλληλα σημεία ψυχαγωγίας και σε πνεύμονες πρασίνου. Οι κακόβουλες ενέργειες έγιναν στο πάρκο Πειραιώς που βρίσκεται στην Οδό Δαφνίδος και το οποίο βρίσκεται υπό ανακατασκευή, αφού στις 6 Μαΐου 2022 τα παιγνίδια του έγιναν παρανάλωμα του πυρός από ασυνείδητους».

Προστίθεται ότι «την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, ενώ στο συγκεκριμένο πάρκο εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης λόγω της πυρκαγιάς, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα υβριστικού περιεχομένου καταστρέφοντας μέρος των εργασιών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “για πολλοστή φορά ο Δήμος Λάρνακας απευθύνει έκκληση προς όλους όπως σέβονται την περιουσία του Δήμου η οποία είναι και περιουσία των δημοτών! Η καταστροφή της, με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο προσβάλλουν το ήθος και επίπεδο του πολιτισμού της πόλης μας».

Τέτοιου είδους ενέργειες, σημειώνεται στην ανακοίνωση «είναι απαράδεκτες, καταδικαστέες και δημιουργούν αισθήματα θυμού και αγανάκτησης. Η κάθε πρωτοβουλία που καταβάλλεται είτε από τον Δήμο Λάρνακας είτε από ιδιώτες, μικρής ή μεγάλης κλίμακας αποτελεί βήμα προόδου και εκσυγχρονισμού».

Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει ακόμα την «ευχή όπως μη επαναληφθούν ποτέ ξανά τέτοιου είδους κακόβουλες ενέργειες και επιτέλους κάποιοι να αρχίσουν να εκτιμούν την πόλη και τους συνδημότες μας».

Σημειώνεται ότι το περιστατικό στο συγκεκριμένο πάρκο εξετάζεται από την Αστυνομία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy