Λάρνακα: Εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας την πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου

Εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας θα εκτελούνται σε αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας την περίοδο από Δευτέρα 3 μέχρι και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, αναφέρεται ότι «την περίοδο 3/10/2022 – 7/10//2022, καθημερινά μεταξύ των ωρών 8:00 το πρωί με 15:00 το μεσημέρι, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας, στον κόμβο Πύλας και Αθηένου – Αραδίππου και στους συνήθεις δρόμους, καθώς και σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών «στους αυτοκινητόδρομους θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200 περίπου μέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Ακόμα στους συνήθεις δρόμους, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 60μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα μεταφέρεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης STOP & GO».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.