Λάρνακα: Καταπολέμηση κουνουπιών και κατσαρίδων

Η Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Λάρνακας ενημερώνει τους δημότες ότι τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκαν και ψεκάστηκαν εστίες με προνύμφες κουνουπιών στην περιοχή Τεκκέ, κανάλι Φανερωμένης, μονοπάτι της Φύσης, κανάλι πρώην Λεπροκομείου, περιοχή Καμάρων, παλιού σκοπευτηρίου, Βεργίνας και εντός των πρώην Διυλιστηρίων.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Λάρνακας οι ψεκασμοί συνεχίζονται μέσα στην πόλη στις σχάρες όμβριων νερών, ανοικτά κανάλια και άλλα.

«Συνεχίζεται επίσης η εκστρατεία καταπολέμησης των κατσαρίδων σε δημόσιους οχετούς και αποχετευτικά συστήματα των δημοτικών κτιρίων, λόγω της αύξησης των πληθυσμών των εντόμων αυτών την καλοκαιρινή περίοδο. Καλούνται οι δημότες που δεν ψέκασαν ακόμη τα παραδεξάμενα του αποχετευτικού συστήματος στις οικίες/ πολυκατοικίες/ υποστατικά τους, όπως το πράξουν, με εγκεκριμένα εντομοκτόνα ώστε να μειώσουν τον αριθμό των κατσαρίδων» προστίθεται στην ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες/ παράπονα το κοινό μπορεί να αποτείνεται στο Γραφείο Παραπόνων του Δήμου Λάρνακας στο τηλέφωνο 24816530 ή στην Υγειονομική Υπηρεσία στα τηλέφωνα 24816559/557.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy