Λάρνακα: Κλοπές καταλυτών και μπαταριών αυτοκινήτων στην Ορόκλινη – Υπό κράτηση 29χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες εναντίον ενός προσώπου, ηλικίας 29 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής καταλυτών, μπαταριών αυτοκινήτων και άλλων αντικειμένων στην περιοχή Ορόκλινης.  

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, γύρω στις 22.50 της Πέμπτης 5 Μάϊου, μέλη του ΟΠΕ  Ειδικών Καθηκόντων Πύλας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ηλικίας 29 ετών. “Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο καταλύτες, δύο μπαταρίες αυτοκινήτου, τρεις ανυψωτικοί κρίκοι οχήματος, κρίκοι μπαταρίας, 27 δίσκοι κοπής σιδήρου και μεγάλο αριθμό εργαλείων, όπως κατσαβίδια, πένσες και σφυριά, δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι ο 29χρονος «δεν έδωσε στην Αστυνομία επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα συγκεκριμένα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα και να τεθεί υπό κράτηση. Σήμερα ο 29χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες”.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy