Λάρνακα: Νέες αναβαθμίσεις σε παραλίες μέχρι την άνοιξη

Νέα έργα αναβάθμισης παραλιών στην επαρχία Λάρνακας ανακοίνωσε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της περιφέρειας. Στο χειμερινό ενημερωτικό της δελτίο, η ΕΤΑΠ εξήγγειλε επέκταση του προγράμματος εμπλουτισμού παραλιών και μάλιστα άμεσα, αφού τα έργα που ανακοινώθηκαν θα ολοκληρωθούν μέχρι την ερχόμενη άνοιξη.

Σύμφωνα με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, σε ακτές στην τουριστική περιοχή Πύλας θα εγκατασταθούν όργανα γυμναστικής, ενώ η παραλία, η οποία θεωρείται οικογενειακά φιλική, θα εμπλουτιστεί με δύο καινούργια γήπεδα για βόλεϊ και τένις παραλίας.

Επίσης, στην Ορόκλινη θα τοποθετηθούν επιπρόσθετα όργανα γυμναστικής κοντά στον παραλιακό πεζόδρομο, ενώ θα κατασκευαστούν και σκαλιά τα οποία θα οδηγούν στην παραλία. Πέραν τούτων, το σχέδιο περιλαμβάνει και ένα καινούργιο γήπεδο ποδοσφαίρου παραλίας δίπλα στο υφιστάμενο γήπεδο βόλεϊ στην παραλία, η οποία εφάπτεται του ξενοδοχείου Lebay.

Τα έργα αυτά εντάσσονται στο πρόγραμμα αναβάθμισης των οργανωμένων παραλιών στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, το οποίο εφαρμόζει η ΕΤΑΠ σε συνεργασία με τις οικείες Τοπικές Αρχές, από το 2018, με ιδιαίτερη επιτυχία, θέλοντας να προσφέρει στους λάτρεις της θάλασσας και της παραλίας πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες.

Τάσος Περδίος

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.