Λάρνακα: Παρατράγουδα στο διεθνές φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής

Παρατράγουδα με ευθύνη των διοργανωτών συνόδευσαν το διεθνές φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που πραγματοποιήθηκε στην τουριστική πλαζ του ΚΟΤ στην Πύλα τις τελευταίες δύο βδομάδες.

Το φεστιβάλ σημείωσε όντως τεράστια επιτυχία προσελκύοντας χιλιάδες φανς της ηλεκτρονικής μουσικής που ήθελαν να δουν από κοντά διάσημους DJs, αλλά, δυστυχώς, οι διοργανωτές παραβίασαν τους όρους της άδειας που εξασφάλισαν, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα στη γύρω περιοχή.

Η διοργανώτρια εταιρεία έλαβε άδεια από την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας για εκπομπή ήχου μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, ωστόσο η μουσική συνεχιζόταν μέχρι τις 6 το πρωί προκαλώντας οργή στους περιοίκους. Η άδεια ίσχυε για τις 23 και 24 Σεπτεμβρίου και το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου.

Έχοντας διαπιστώσει κύμα οργής για την οχληρία, ο Έπαρχος Λάρνακας, Οδυσσέας Χατζηστεφάνου, ακύρωσε την άδεια για το δεύτερο Σαββατοκύριακο, αφού, εκτός του ήχου, υπήρξαν και σφοδρά παράπονα από τουρίστες στα διπλανά ξενοδοχεία για ακτίνες λέιζερ που κτυπούσαν από την εξέδρα στα δωμάτια των ξενοδοχείων!

Όπως πληροφορούμαστε, παρά την ακύρωση της άδειας, οι διοργανωτές προχώρησαν στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ και το δεύτερο Σαββατοκύριακο, παράνομα, με αποτέλεσμα να καταγγελθούν από την Αστυνομία.

Τάσος Περδίος

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.