Λάρνακα: Σωρεία κλοπών από υποστατικά και κατοικίες – Υπό κράτηση 25χρονος


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για έξι μέρες εναντίον νεαρού ηλικίας 25 ετών, κάτοικου Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από κατοικίες και υποστατικά, που έγιναν το τελευταίο δεκαήμερο στην περιοχή της Αραδίππου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «μετά τη σωρεία διαρρήξεων και κλοπών από υποστατικά και κατοικίες στην Αραδίππου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον νεαρού ηλικίας 25 ετών κατοίκου Λάρνακας και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μάϊου, ο νεαρός εντοπίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση».

Πρόσθεσε ότι «ο 25χρονος ανακρινόμενος προφορικά φέρεται να παραδέχθηκε αριθμό κλοπών και διαρρήξεων από κατοικίες και υποστατικά από τα οποία κλάπηκαν διάφορα χρηματικά ποσά, στην περιοχή της Αραδίππου».

Σήμερα ο νεαρός παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι μέρες.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.