Λάθος πολιτικές

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβ. Νεοφύτου, μετά από επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΚΕΑΝ ανέφερε ότι «είναι κρίμα μέσα από την πολιτική μας για τον πράσινο τρυγητό να κινδυνεύουν να κλείσουν βιομηχανίες όπως η ΚΕΑΝ». Καλά σε ποιον τα λέει ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος;


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΗ πολιτική για πρώιμη συγκομιδή πορτοκαλιών (πράσινος τρυγητός) και μανταρινιών είναι πολιτική της κυβέρνησης ΔΗΣΥ. Είναι πολιτική που υιοθετήθηκε λόγω της επιβολής από τη ρωσική κυβέρνηση απαγόρευσης εισαγωγής ορισμένων προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Ρωσία. Είναι πολιτική απότοκο των αποφάσεων της ΕΕ για κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, όπου η κυβέρνηση ΔΗΣΥ δεν αντέδρασε και συναίνεσε.

Η καταστροφή της κυπριακής παραγωγής εσπεριδοειδών και αγροτικής οικονομίας είναι αποτέλεσμα των νεοφιλελεύθερων αγροτικών και γεωργικών πολιτικών της Ε.Ε. Το ίδιο καταστροφικές για την κυπριακή βιομηχανία είναι οι πολιτικές των κυρίαρχων κύκλων για στήριξη των πολυεθνικών και μονοπωλίων.

Είναι αυτές τις πολιτικές που ιδεολογικά στηρίζει ο ΔΗΣΥ και να πάψει να κάνει ότι κόπτεται για το κυπριακό πορτοκάλι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.
Ν.Ν.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei