Λάβρος κατά του ΕΛΑΜ ο Γ.Λουκαΐδης – «Ντροπής πράγματα να βάζουν στο στόμα τους το ΑΚΕΛ»

«Πυρά» εναντίον του ΕΛΑΜ εξαπέλυσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό, στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης: Ούτε ευρώ για «Μουσείο του Γρίβα»: Εγκρίθηκε η τροπολογία ΑΚΕΛ για αποκοπή δαπανών

«Δεν θα ασχολούμουν με την Χρυσή Αυγή της Κύπρου. Οι τελευταίες παρεμβάσεις, όμως, με αναγκάζουν να πω ότι χίλιες φορές βεβαίως προτιμότερες, αναγκαίες, χρήσιμες οι κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ για τις οποίες είμαστε περήφανοι, γιατί αυτό που μαθαίνουν εκεί οι νέοι μας είναι πρώτα από όλα να έχουν κριτική σκέψη, να αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα και όχι δόγματα, σε αντίθεση με τις ναζιστικές κατασκηνώσεις και τα ναζιστικά χαιρετίσματα του εκπροσώπου τύπου σε τέτοιες κατασκηνώσεις από τη Χρυσή Αυγή Κύπρου», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Λουκαϊδης τόνισε πως «είναι ντροπής πράγματα αυτοί που έχουν καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή και μαζί ο πυρήνας Κύπρου της Χρυσής Αυγής, να βάζουν στο στόμα τους το ΑΚΕΛ σε σχέση με φαινόμενα διαφθοράς».

«Είναι ενδεικτικό με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε, το ότι έχουν προτείνει την πλήρη αποκοπή των κονδυλιών, που αφορούν τα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία. Αυτοί συνεχίζουν στο δρόμο που χάραξε ο μεγάλος Φύρερ», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.