Λεκτική επίθεση του Μητροπολίτη τέως Κιτίου κατά της ΓΓ της ΠΟΓΟ

Του έφταιξε για τις δικαστικές περιπέτειες η Σκεύη Κουκουμά της οποίας επιτέθηκε λεκτικά στο δικαστήριο

Λεκτική επίθεση στη γενική γραμματέα της ΠΟΓΟ Σκεύη Κουκουμά εξαπέλυσε σήμερα στο δικαστήριο ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου στον οποίο προφανώς φταίει για τις δικαστικές του περιπέτειες η επικεφαλής της γυναικείας οργάνωσης.

Ο τέως Κιτίου κατηγορείται για άσεμνη επίθεση εναντίον ανήλικης εντός της Μητρόπολης Κιτίου και αντί να περιοριστεί στην απολογία του στο δικαστήριο, ξέσπασε την οργή του εντελώς απρόκλητα στη γενική γραμματέα της ΠΟΓΟ η οποία παρακολουθεί τη δίκη στηρίζοντας τη γυναίκα που κατήγγειλε την επίθεση.

Το επεισόδιο συνέβη στη διάρκεια διαλείμματος όταν, ο κ. Χρυστόστομος, καταφέρθηκε αρχικώς ειρωνικά στην κ. Κουκουμά και στη συνέχεια, άρχισε να ωρύεται λέγοντας “Έπρεπε να ξέρεις ότι ο Δεσπότης σου είναι αθώος”.

Η Σκεύη Κουκουμά απάντησε με την ερώτηση ‘θέλετε να μιλήσω τι άκουα τόσα χρόνια στη Λάρνακα;” με τον τέως Κιτίου να επιμένει με επιθετικό ύφος.

Στο σημείο εκείνο, αναγκάστηκε να παρέμβει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου οπότε έληξε το επεισόδιο. Ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου μένει και πάλι εκτεθειμένος με αυτή τη λεκτική επίθεση με την οποία, αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τι συμβαίνει και διαψεύδει τον ίδιο τον εαυτό του αφού, να θυμίσουμε, στην πρώτη υπόθεση βιασμού που είχε αντιμετωπίσει, ισχυρίστηκε στο προδικαστικό στάδιο ότι πάσχει από έκπτωση νοητικών λειτουργιών επιχειρώντας να αποφύγει τη δίκη.

Η θέση αυτή απορρίφθηκε από το δικαστήριο και επιβεβαιώνεται σε αυτή τη δίκη ότι οι νοητικές λειτουργίες του κ. Χρυσόστομου λειτουργούν μια χαρά και μπορεί κάλλιστα να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της σημερινής δικασίμου, αποφασίστηκε και έγινε αυτοψία στη Μητρόπολη Κιτίου που είναι ο χώρος όπου διαπράχθηκε η άσεμνη επίθεση εναντίον 16χρονης κοπέλας, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Ο κατηγορούμενος αρνείται ενοχή και στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι η κατηγορία ήταν αποκύημα νοσηρής φαντασίας.

Τάσος Περδίος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy