Λεμεσός: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για διαρρήξεις και κλοπές

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης, κλοπής περιουσίας, και κλοπής μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό. Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 35 και 29 ετών, και δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 26 ετών, που τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.

Ο 35χρονος άντρας και η 45χρονη γυναίκα συνελήφθησαν για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής περιουσίας από υπαίθριο μπαράκι στη Λεμεσό.

Από το μπαράκι, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, τον τελευταίο ένα μήνα, κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και αριθμός καθισμάτων, κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, και μία ηλεκτρονική συσκευή σύνδεσης με το διαδίκτυο.

Μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, μετά από έρευνα που έγινε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στην κατοικία 45χρονης, μετά από στοιχεία που είχαν προκύψει εναντίον της ύποπτης, για την κλοπή της περιουσίας από το υπαίθριο μπαράκι.

Η 45χρονη συνελήφθη την ίδια ώρα από τα μέλη του ΟΠΕ με δικαστικό ένταλμα και οδηγήθηκε το πρωί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης της, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολούθησε σήμερα το μεσημέρι, η σύλληψη του 35χρονου, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που επίσης προέκυψαν εναντίον του για την κλοπή.

Επίσης το μεσημέρι της Δευτέρας, συνελήφθη άντρας ηλικίας 29 ετών, στην κατοικία του οποίου μέλη του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Λεμεσού, εντόπισαν μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί.

Η μοτοσικλέτα, 500 κυβικών, αξίας 6,000 ευρώ, κλάπηκε το βράδυ μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, 18 και 19 Φεβρουαρίου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένη στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Μετά τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας στην κατοικία του 29χρονου υπόπτου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, με το οποίο αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Νωρίτερα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν και στη σύλληψη 26χρονης, με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας στη Λεμεσό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί της Δευτέρας και ο ιδιοκτήτης της κατοικίας ενημέρωσε την ίδια ώρα την Αστυνομία, όταν ο ίδιος εντόπισε ύποπτη γυναίκα να βρίσκεται εντός της κατοικίας του.

Η ύποπτη τράπηκε σε φυγή όταν τον αντιλήφθηκε, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή, εντόπισαν σε κοντινό σημείο την 26χρονη, που φέρεται σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από τις εξετάσεις στη σκηνή, να είναι η ύποπτη γυναίκα που διέρρηξε την κατοικία.

Από την κατοικία δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.