Λεμεσός: Χρίσμα στον Γιάννη Αρμεύτη για τη δημαρχία

Εντός των ημερών η επίσημη εξαγγελία της ανεξάρτητης υποψηφιότητας

Τρεις μήνες μετά τη δημιουργία της κι αφού διοργάνωσε μια σειρά δημοσίων διαβουλεύσεων με τον κόσμο της Λεμεσού σε μια γκάμα θεμάτων που αφορούν τη Λεμεσό του μέλλοντος, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία «Για τη Λεμεσό» άνοιξε το δρόμο της διεκδίκησης της δημαρχίας από τον γνωστό αρχιτέκτονα και για πολλά χρόνια μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννη Αρμεύτη.

Σε χθεσινή συνάντηση, αφού συζητήθηκαν οι δράσεις που αναπτύχθηκαν στη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών και οι προτάσεις που διαμορφώθηκαν για τη Λεμεσό της επόμενης δεκαετίας, ο Γιάννης Αρμεύτης ανέπτυξε το σκεπτικό της πρόθεσής του να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Λεμεσού στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Δεκεμβρίου, εξασφαλίζοντας την καθολική στήριξη των παρευρισκόμενων.

Η επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του κ. Αρμεύτη αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, οπότε και θα ακολουθήσει ένας κύκλος επαφών με τα κόμματα και βέβαια με όλα τα οργανωμένα σύνολα της τοπικής κοινωνίας.

Από την πλευρά της η Πρωτοβουλία «Για τη Λεμεσό», την οποία αποτελούν επιστήμονες και επαγγελματίες από διάφορους κλάδους καθώς και πρόσωπα από την ευρύτερη κοινωνία, θα συνεχίσει τις δράσεις της εμπλουτίζοντας τις θέσεις του Γιάννη Αρμεύτη για ένα πλήρες πρόγραμμα δημαρχίας.

Χρήστος Χαραλάμπους

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.