Λεμεσός: Έκαναν πάρτι παρά τις απαγορεύσεις ρίχνοντας και πυροτεχνήματαΣτη σύλληψη 43χρονου για αγορά πυροτεχνημάτων και σε καταγγελία ιδιοκτήτριας οικίας για συνάθροιση μεγαλύτερου αριθμού ατόμων από τον προβλεπόμενο, σε πάρτι γενεθλίων, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:10 χθες, κατά τη διάρκεια περιπολίας, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη, αντιλήφθηκαν να σημειώνονται εκρήξεις σε σημείο στην περιοχή που περιπολούσαν στην Λεμεσό.

Σε κοντινό σημείο εντόπισαν αριθμό νεαρών, οι οποίοι όταν είδαν το περίπολο τράπηκαν σε φυγή και συνεχίζοντας τις έρευνες, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε παρακείμενη οικία, αριθμό νεαρών, ηλικίας 13 χρόνων, που βρίσκονταν στο μέρος για να γιορτάσουν τα γενέθλια συνομήλικης τους.

Όπως διαπιστώθηκε, οι νεαροί έκαναν χρήση των πυροτεχνημάτων, ενώ διαφάνηκε ότι προμηθεύτηκαν τα πυροτεχνήματα και πυρσούς από τη συνομήλικη τους, η οποία τα είχε αγοράσει από άλλο 13χρονο, για το ποσό των 25 ευρώ.

Ο πατέρας του 13χρονου, ηλικίας 43 χρόνων, κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη, όπου ανακρινόμενος ανάφερε ότι, τα πυροτεχνήματα τα αγόρασε από ένα άτομο και τα έδωσε στο παιδί του.

Εναντίον του 43χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παράλληλα, η ιδιοκτήτρια της κατοικίας όπου εντοπίστηκαν οι νεαροί, καταγγέλθηκε με εξώδικο χρηματικό πρόστιμο, για συνάθροιση αριθμού ατόμων στην οικία της, κατά παράβαση της Νομοθεσίας και των διαταγμάτων για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.