Λεμεσός: Εντόπισαν 132 κιλά κάνναβης σε… συσκευασίες ζωοτροφών – Χειροπέδες σε 38χρονο

Ποσότητα κάνναβης βάρους 132 κιλών εντοπίστηκε σε εμπορευματοκιβώτιο στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, το εμπορευματοκιβώτιο φέρεται να ξεφορτώθηκε από πλοίο που αφίχθη στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού στις 3 Μαρτίου, και το οποίο, σύμφωνα με την περιγραφή του, περιείχε 915 συσκευασίες ζωοτροφών.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως στις 8 Μαρτίου το εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε αποθήκη στον χώρο του Λιμανιού όπου μετά από εξασφάλιση δικαστικού εντάλματος και με τη συνεργασία του Τμήματος Τελωνείων ανοίχθηκε και ερευνήθηκε, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν 24 παλέτα με συσκευασίες ζωοτροφών, σε δύο παλέτα εκ των οποίων εντοπίστηκαν κρυμμένες 132 αεροστεγείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 132 κιλών, οι οποίες και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 38χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε γύρω στις 11.30 χθες βράδυ να οδηγεί το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Λεμεσού, ανακόπηκε και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση.

Τέλος, σημειώνεται πως η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.