Λεμεσός: Εντοπίστηκαν και ναρκωτικά στην κατοχή των δύο συλληφθέντων που επέβαιναν σε κλοπιμαίο όχημα

Στη σύλληψη 40χρονου και 42χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, οι οποίοι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε κλοπιμαίο όχημα. Εναντίον του 40χρονου οδηγού διερευνώνται υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ενώ στην κατοχή των δυο υπόπτων εντοπίστηκαν και ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:00 χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού αντιλήφθηκαν δυο πρόσωπα σε όχημα που είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο το πρωί, στο ΤΑΕ Πάφου. Αφού ανέκοψαν το όχημα διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν 40χρονος, με συνοδηγό 42χρονο.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκαν, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, ηλεκτρικές συσκευές, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα, που διερευνάται εάν αποτελούν επίσης κλοπιμαία, αφού οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν εξηγήσεις για το νόμιμο της κατοχής τους.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε, εξάλλου, ένα τεμάχιο άσπρου χαρτιού που περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους 1,4 γραμμαρίων και σε τσαντάκι μέσης, μεθαμφεταμίνης βάρους 1,2 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη της κατοικίας του ιδιοκτήτη του, στην Πάφο. Η διάρρηξη φέρεται να διαπράχθηκε το βράδυ μεταξύ της Τρίτης και της Τετάρτης, 7 με 8 Μαρτίου.

Εναντίον του 40χρονου διερευνώνται επίσης υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών, κλοπής τριών άλλων οχημάτων και κλοπής περιουσίας, που διαπράχθηκαν σε Πάφο και Λεμεσό. Συγκεκριμένα, στην Πάφο διερευνώνται υποθέσεις διάρρηξης τριών κατοικιών και υπόθεση απόπειρας διάρρηξης τέταρτης κατοικίας, που διαπράχθηκαν σε συγκρότημα κατοικιών, στις 19 Φεβρουαρίου.

Από τις δύο κατοικίες που είχαν διαρρηχθεί, δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία, ενώ σύμφωνα με καταγγελία από τον ιδιοκτήτη της τρίτης κατοικίας, κατά τη διάρρηξη κλάπηκαν ένα αυτοκίνητο και δύο μοτοσικλέτες, που βρίσκονταν σταθμευμένα στο γκαράζ της κατοικίας. Το αυτοκίνητο και η μία μοτοσικλέτα έχουν ήδη εντοπιστεί από την Αστυνομία.

Στη Λεμεσό, εναντίον του 40χρονου διερευνάται υπόθεση κλοπής περιουσίας από αυτοκίνητο εταιρείας, που ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας του υπεύθυνου οδηγού του. Η κλοπή διαπράχθηκε το βράδυ μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία, από το αυτοκίνητο κλάπηκαν μία συσκευή GPS και μία τσάντα που περιείχε μία φωτογραφική μηχανή, διάφορα έγγραφα, και σετ ασύρματων ακουστικών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy