Λεμεσός: Επιτέθηκαν σε διανομέα φαγητού και μετά τον λήστεψανΥπόθεση ληστείας με θύμα διανομέα φαγητού το βράδυ της Κυριακής, στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2200 το βράδυ της Κυριακής, 26χρονος διανομέας φαγητού, μετέβη σε περιοχή στη Λεμεσό, για παράδοση παραγγελίας.

Με την άφιξή του στη συγκεκριμένη περιοχή, τον πλησίασε νεαρός, για να παραλάβει την παραγγελία. Την ίδια στιγμή άλλα τρία πρόσωπα, προσέγγισαν τη σκηνή, τα οποία μαζί με τον πρώτο νεαρό, φέρονται να επιτέθηκαν στον 26χρονο και να τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ακολούθως, του απέσπασαν ένα τσαντάκι μέσης, που περιείχε τις εισπράξεις από τις παραδώσεις φαγητού, το κινητό του τηλέφωνο και το φαγητό που είχε στη μοτοσικλέτα του και εγκατέλειψαν τη σκηνή τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Προστίθεται ότι ο 26χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάκωση αυχένα και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.