Λεμεσός: Φωτογραφίες από την κατάσχεση 132 κιλών κάνναβης – Ενώπιον δικαστηρίου ο 38χρονος

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Ενώπιον δικαστηρίου οδηγείται το πρωί 38χρονος ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε σχέση με ποσότητα κάνναβης βάρους 132 κιλών που εντοπίστηκε σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι Λεμεσού.

Το εμπορευματοκιβώτιο φέρεται να ξεφορτώθηκε από πλοίο που αφίχθηκε στο λιμάνι στις 3 Μαρτίου και που σύμφωνα με την περιγραφή του περιείχε 915 σακούλια ζωοτροφών.

Χθες το εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε αποθήκη στο χώρο του λιμανιού, όπου μετά από εξασφάλιση δικαστικού εντάλματος και με τη συνεργασία του Τμήματος Τελωνείων, αυτό ανοίχθηκε και ερευνήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 24 παλέτα με αριθμό σακουλιών ζωοτροφών, ενώ σε δύο παλέτα εντοπίστηκαν κρυμμένα σε σακούλια ζωοτροφών, 132 αεροστεγείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 132 κιλών περίπου.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 38χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε γύρω στις 23.30 να οδηγεί το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Λεμεσού. Ο ύποπτος ανακόπηκε και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση.

Το πρωί οδηγείται ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Nar1 1152X1536 1 Nar3 1152X1536 1

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.