Λεμεσός: Κλειστοί δρόμοι το Σαββατοκύριακο λόγω ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λεμεσό και ενημερώνει το κοινό για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το διήμερο.

Σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου θα κλείσει το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, από το ύψος της οδού Ανεξαρτησίας μέχρι και το ύψος του ξενοδοχείου Crowne Plaza, από τις 08:00 μέχρι τις 11:00.

Αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου θα επηρεαστούν ο δρόμος Ασώματου προς κυκλικό κόμβο Mymall, ο δρόμος από τον κυκλικό κόμβο MyMall προς κυκλικό κόμβο Ladies Mile (κάθετος δρόμος), ο παράλληλος δρόμος του νέου λιμανιού Λεμεσού, ο δρόμος από τον κυκλικό κόμβο του νέου λιμανιού προς τη Φραγκλίνου Ρούσβελτ, η οποία επίσης θα είναι κλειστή, όπως και όλο το παραλιακό μέτωπο από την περιοχή του κάστρου μέχρι το Elias Beach Hotel. Οι πιο πάνω δρόμοι θα είναι κλειστοί από τις 06:30 μέχρι τις 13:30.

Σημειώνεται ότι ο δρόμος του Ασωμάτου – Λεμεσού, από την έξοδο του Υδατοπάρκου στο Φασούρι μέχρι τη μαρίνα Λεμεσού, θα παραμείνει κλειστός προς την τροχαία κίνηση από τις 06:30 μέχρι και τις 09:30.

Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με σημείο εκκίνησης το μόλο Λεμεσού.

Σήμερα Σάββατο θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ., ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όριά τους και να διασκεδάσουν, ενώ την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.