Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ναυαγωσωστών, ο άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και μετά από λίγο εξέπνευσε.

Η ανακοίνωση του Επαρχιακού Ναυαγωσωστικού Ομίλου Λεμεσού:

Δυστυχώς σήμερα το πρωί στην ακτή 0λυμπιων 80 περίπου μέτρα ανατολικα του Ναυαγοσωστικού σημειου ΛΕΜ 15 ( απέναντι από το ΓΣΟ )και μολις 20 περίπου μέτρα από την ακτη,χάθηκε ακόμα μια ανθρώπινη ζωή στην θάλασσα,αυτη την φορά 61χρονου συμπολίτης μας.

Ο άτυχος λουομενος συμπολίτης μας,εντοπίστηκε από τους Ναυαγοσωστες γύρω στις 10:00 να επιπλέει αναίσθητος και αμεσως μεταφερθεί στην ακτή οπου οι Ναυαγοσωστες,υπερέβησαν εαυτούς για να τον επαναφέρουν, άρχιζοντας άμεσα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ…Παρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των Ναυαγοσωστων, οι οποίοι εξετελεσαν το καθήκον τους με πλήρη επαγγελματισμο, ο συμπολίτης μας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή οπως πληροφορηθήκαμε πριν λίγο απο το προσωπικο του ασθενοφόρου που ειχε κληθεί επι σκηνης για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό,που επισης προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον επαναφέρει κατα την διάρκεια της μεταφορας του στο νοσοκομειο.

Παρα την σημερινή απώλεια,αξιζουν Συγχαρητήρια οι Ναυαγοσωστες μας που βρισκονταν υπηρεσία εκείνη τη στιγμή,καθως διαχειρίστηκαν το περιστατικό εγκαιρα ψύχραιμα και με πλήρη επαγγελματισμο.

Τα θερμα μας Συλληπητηρια στη οικογένεια του θανόντα και καλο κουράγιο.