Λεμεσός: Νέα διαμαρτυρία για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (βίντεο)

Εκδήλωση με πορεία διαμαρτυρίας κατά μήκος της παραλιακής οδού της Λεμεσού πραγματοποίησαν το απόγευμα πολίτες που διαμαρτύρονται για τα μέτρα που λαμβάνονται από την Κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Κρατώντας σημαίες και πλακάτ, κάποια από τα οποία έγραφαν «Γονείς τι θα κάνετε όταν προσεχώς σας πουν χωρίς τα εμβόλια τα παιδιά σας δεν μπαίνουν στην τάξη; Ξυπνάτε!» και φωνάζοντας συνθήματα κατά των μέτρων, οι πολίτες εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την έντονη αντίδραση τους.

Η εκδήλωση άρχισε λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου, όπου συγκεντρώθηκαν οι διαμαρτυρόμενοι.  Εκ των οργανωτών χαιρέτισαν την εκδήλωση και τόνισαν την πρόθεση τους να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες.  Κάλεσαν τους πολίτες να χαμογελάσουν ο ένας στον άλλον και ενωμένοι να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Στη συνέχεια πορεύτηκαν κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και λήφθηκαν μέτρα τόσο για την τροχαία κίνηση, όσο και για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας.

Δείτε τα βίντεο:


Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy