Λεμεσός: Ποινή φυλάκισης σε 24χρονο για ληστεία περιπτέρου

Έλα στο Google News

Ποινή φυλάκισης για περίοδο 20 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 24χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο για τη διάπραξη ληστείας εις βάρος υπαλλήλου περιπτέρου στη Λεμεσό, τον περασμένο Μάρτιο. Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 18 Μαρτίου, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, την ώρα που στο περίπτερο εργαζόταν 47χρονη. Αφού ο 24χρονος εισήλθε στο περίπτερο, έσπρωξε τη 47χρονη και έκλεψε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας στις 20 Μαρτίου και τέθηκε υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1, ημερομηνίας 20/03/2021, σχετικό).

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, η υπόθεση ληστείας καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για άμεση εκδίκαση, με το Δικαστήριο να επιβάλει σήμερα την ποινή φυλάκισης στον 24χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο για τη διάπραξη της ληστείας.

Εναντίον του 24χρονου είχε διερευνηθεί από το ΤΑΕ Λεμεσού και δεύτερη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στο ίδιο περίπτερο, το προηγούμενο βράδυ και συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου. Στο περίπτερο εργαζόταν η ίδια υπάλληλος, την οποία ο ύποπτος απώθησε με βία και στη συνέχεια έκλεψε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Η υπόθεση εκδικάζεται.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.