Το εργοτάξιο του μεσονυκτίου και το παράπονο ενός Πολίτη

«Σήμερα, στις 01:35 τα μεσάνυχτα, ένα εργοτάξιο συνεχίζει τις εργασίες του ακριβώς κάτω από το παράθυρό της πολυκατοικίας στην οποία διαμένω. Αρχίζει η ανάρτηση του πολίτη στο Facebook.

Όπως καταγγέλει: «Ο εκκωφαντικός βρυχηθμός του εξοπλισμού κατασκευών δεν επιτρέπει σε κανένα να κοιμηθεί. Πνιγόμαστε από τη σκόνη, κι ας έχουμε τα παράθυρα ερμητικά κλειστά. Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τον υπεύθυνο κι αυτός με ειρωνεία μας λέει “επικοινωνήστε με την αστυνομία”. Η αστυνομία λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις μας απαντά στο τέλος ότι υπάρχει άδεια για 24η κατασκευή. Στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι συμβαίνει, καταλάβαμε ότι ο η κυβέρνηση συναίνεσε σε άδεια για 24ωρη κατασκευή. Το εργοτάξιο από την πολυκατοικία απέχει 10 μέτρα.»

Ενώ προσθέτει στην ανάρτηση του: «SOS! Τι πρέπει να κάνει ένας Πολίτης μιας χώρας χωρίς δικαιώματα, σε μια χώρα όπου δεν επιβιώνει καμία αξία; Σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Σε μια χώρα η οποία υπέγραψε την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα επίπεδα του ήχου, χωρίς όμως να νιώθει την ανάγκη να την εφαρμόζει; Τι μπορεί ένας απλός κάτοικος της Λεμεσού να κάνει και πού να απευθυνθεί, ώστε τουλάχιστον να ληφθεί υπόψη η ανθρώπινη αξιοπρέπειά του»;

Ο χρήστης, έχει αναρτήσει βίντεο αλλά  και φωτογραφίες με επισήμανση της ώρας.