Λέμεσος: Σωτήρια επέμβαση των ναυαγοσωστών, έσωσαν άνδρα που έκανε wind surfing

Καίρια ήταν η ανταπόκριση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού σε επεισόδιο με άνδρα γύρω στα 40 ετων στο ΛΕΜ 17 στη περιοχή Lady’s mile σήμερα γύρω στις 14.30.

Η ανακοίνωση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού: 

Συγκεκριμένα μετά από αρκετή ώρα κατά την οποία ο άνδρας βρισκόταν στο νερό με το wind surfing χάθηκαν τα ίχνη του. Ενημερώθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας και σε αναζήτηση τον εντόπισαν σε μεγάλη απόσταση από την Ακτή, γύρω στα δύο χιλιόμετρα να βρίσκεται μέσα σε σημαδούρα σήμανσης της περιοχής των Βρετανικών Βάσεων.

Άμεσος με το jet ski ανταποκρίθηκαν, κατέφθασαν στο σημείο, μπήκαν στο νερό, ανέβασαν τον Άνδρα στο Jet ski και τον μετέφεραν στην ακτή κατά πονεμένο λόγω της κούρασης που προήλθε αφού έμεινε χωρίς εξοπλισμό και χωρίς το board του το οποίο είχε σπάσει.

Ανταποκρίθηκε και η Λιμενική των Βρετανικών Βάσεων τους οποίους και ευχαριστούμε και περισύλλεξαν όλο τον εξοπλισμό σε πολύ μεγάλη απόσταση από την Ακτή.

Συγχαρητήρια στους Ναυαγοσώστες μας που πρόλαβαν τα χειρότερα σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω των πολύ δυνατών ανέμων που πνέουν στη περιοχή.