Λεμεσός: Ψηφοφόρος ήθελε να ψηφίσει πριν ανοίξουν οι κάλπες

Προεδρικές Εκλογές 2023 – Ψηφοφόροι Κύπρος Ψηφοφόροι ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στις Προεδρικές Εκλογές 2023. // Presidential Elections 2023 – Voters Cyprus Citizens exercise their right to vote at the 2023 Presidential Elections.

Αν και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, η εκλογική διαδικασία στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού ξεκίνησε με τρία περιστατικά, αφού σύμφωνα με τον Έφορο εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, Μάριο Αλεξάνδρου, σε μια περίπτωση ψηφοφόρος ήθελε να ψηφίσει πριν ανοίξουν οι κάλπες, εκλογικό κέντρο έμεινε για λίγο χωρίς ηλεκτροδότηση, ενώ σε δεύτερο δεν λειτουργούσε η θέρμανση.

Συγκεκριμένα, στο εκλογικό κέντρο στην Πλατανίσκια, ψηφοφόρος προσήλθε 10 λεπτά πριν το άνοιγμα των καλπών, στις 7:00, απαιτώντας να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Μετά από συστάσεις, ο ψηφοφόρος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα με το άνοιγμα των καλπών.

Στη δεύτερη περίπτωση, στον Παλαιόμυλο, το μικρότερο εκλογικό κέντρο της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού με τους 48 εκλογείς, έμεινε για λίγο χωρίς ηλεκτροδότηση, αφού όπως διαπιστώθηκε είχε «πέσει» η ασφάλεια στον κεντρικό διακόπτη. Ωστόσο, η βλάβη αποκαταστάθηκε έγκαιρα, χωρίς να επηρεαστεί η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Εξάλλου στην κοινότητα Φοινιού, διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργούσε η κεντρική θέρμανση λόγω έλλειψης καυσίμων, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η επαρχιακή διοίκηση και το πρόβλημα να επιλυθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.