Εργατικό ατύχημα που συνέβη χθες βράδυ, στην Λεμεσό, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 34χρονου, διερευνά η Αστυνομία.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 8.20 το βράδυ, ενώ ο 34χρονος και ακόμη ένα πρόσωπο, προέβαιναν σε εργασίες καθαρισμού της οροφής ακτοπλοϊκού σκάφους που βρισκόταν ελλιμενισμένο στο παλαιό Λιμάνι Λεμεσού. Στην προσπάθεια του να κατέβει από την οροφή του σκάφους, ο 34χρονος φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε από ύψος δύο μέτρων στο κατάστρωμα και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε από το συνεργάτη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγία εγκεφάλου. Ακολούθως, ο 34χρονος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, σε συνεργασία με λειτουργούς του Γραφείου Επιθεωρήσεως Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, διερευνούν τις συνθήκες πρόκλησης του εργατικού ατυχήματος.