Λεμεσός: Συνεχής επέκταση του πράσινου στον Άγιο Αθανάσιο


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Νέα δεντροφύτευση και προγραμματισμός για τους επόμενους μήνες

Ως ο κατ’ εξοχήν δήμος της μείζονος Λεμεσού με έντονες περιβαλλοντικές ευαισθησίες, τις οποίες εκφράζει έμπρακτα με συνεχείς δράσεις επέκτασης του πρασίνου και άλλες πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης των δημοτών του για την ενίσχυση και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, θεωρείται ο Δήμος Αγίου Αθανασίου.

Συνεχίζοντας αυτή την περιβαλλοντική πολιτική του, ο δήμος πραγματοποίησε μια ακόμα δεντροφύτευση στο πάρκο Μάρκου Μάρκου, με τη συνεργασία και τη χρηματοδότηση της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cablenet, στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «think green go purple».

Δράσεις για να φυτευτούν άλλα 500 δέντρα

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία για την προσφορά της, ο δήμαρχος Μαρίνος Κυριάκου επεσήμανε ότι η ενέργεια αυτή καταδεικνύει το πραγματικό ενδιαφέρον για το περιβάλλον και τον τόπο μας, υποδεικνύοντας ότι μέσα από κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες που διοργανώνονται με διάφορους φορείς και εταιρείες αποδεικνύεται ότι «όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια εμπλουτισμού του φυσικού περιβάλλοντος, ούτως ώστε ο δήμος μας να καταστεί μια βιώσιμη πόλη για να μπορούν τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σ’ ένα υγιές περιβάλλον».

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε επίσης ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί και άλλες παρόμοιες δράσεις μέσα στους επόμενους μήνες και θα φυτευτούν γύρω στα 500 δέντρα σε διάφορους χώρους πρασίνου του δήμου.

Από την πλευρά της η Marketing Manager της Cablenet, Έλενα Μενελάου, ευχαριστώντας τον Δήμο Αγίου Αθανασίου για τη συνεργασία, ανέφερε ότι με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «think green go purple» η εταιρεία θέλει να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων για τις επόμενες γενιές.

Χρήστος Χαραλάμπους

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.