Λεμεσός: Την έδεσαν με σχοινί, τη φίμωσαν και προσπάθησαν να την απαγάγουν

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση απαγωγής 34χρονης, την οποίαν φέρεται να φίμωσαν, να έδεσαν με σχοινί και να επιχείρησαν να βάλουν σε όχημα, στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών. Επενέβη πολίτης, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει το θύμα προς το μέρος του και να καλέσει Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, όταν λήφθηκε πληροφορία ότι τέσσερα πρόσωπα προσπαθούσαν να απαγάγουν μια γυναίκα, βάζοντας την δια της βίας σε αυτοκίνητο.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα τέσσερα πρόσωπα, καθώς επίσης και τη γυναίκα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 34χρονη, η οποία νωρίτερα  είχε δεχθεί τηλεφώνημα από 45χρονη, η οποία ζήτησε να συναντηθούν για ν’ αγοράσει κρέμες προσώπου.

Η συνάντηση των δύο γυναικών, διευθετήθηκε στις 21.30 σε σημείο κοντά στο σπίτι της παραπονούμενης, όπου αφίχθηκαν και τρεις άντρες, ηλικίας 40, 44 και 47 χρόνων.

Οι τρεις φέρεται να έδεσαν με σχοινί την 34χρονη, να τη φίμωσαν και να προσπάθησαν να την βάλουν σε αυτοκίνητο, ενώ η ίδια αντέδρασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα, ένας εκ των δραστών, να προτάξει εναντίον της μαχαίρι.

Πολίτης, ο οποίος άκουσε το κάλεσμα της 34χρονης, σταμάτησε το όχημα του και προσέτρεξε για βοήθεια, καταφέρνοντας να αποτρέψει την απαγωγή και να κατεβάσει την 34χρονη, ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Οι ύποπτοι εντοπίστηκαν στη σκηνή και οδηγήθηκαν για ανάκριση, ενώ αργότερα συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

 Η παραπονούμενη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε έγκαυμα στην ωμοπλάτη λόγω τριβής.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι εναντίον του θύματος εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, από το ΤΑΕ Λάρνακας, για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.