Λεόντιος Φιλοθέου: Δεν αναμένεται η παραμικρή αλλαγή, σε περίπτωση εκλογής είτε Αβέρωφ είτε Χριστοδουλίδη

Την Κυριακή ο κόσμος αποφασίζει με τη ψήφο του αν θα έρθει η ελπίδα ή αν θα παραμείνουμε στις ίδιες συνταγές, τόνισε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του ανεξάρτητου υποψήφιου Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο Λεόντιος Φιλοθέου, επισήμανε πως το δίλλημα είναι αν θα υπάρξει συνέχεια ενός Νίκου Αναστασιάδη που μπροστά στις κάμερες λέει «αν με αγαπάτε ψηφίστε Αβέρωφ Νεοφύτου» και πίσω από τις κάμερες λέει ψηφίστε Νίκο Χριστοδουλίδη ή αν θα έρθει η αλλαγή με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Σημείωσε πως είναι κρίσιμες αυτές οι εκλογές και θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου. Την ίδια ώρα, διερωτήθηκε που ήταν όλα αυτά τα 10 χρόνια οι Νεοφύτου και Χριστοδουλίδης για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, λέγοντας πως και οι δυο είναι αναξιόπιστοι. Πρόσθεσε πως δεν αναμένεται η παραμικρή αλλαγή, σε περίπτωση εκλογής είτε Αβέρωφ είτε Χριστοδουλίδη.

Παράλληλα, o κ. Φιλοθέου σημείωσε πως είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος πρόεδρος δίνει στη δημοσιότητα πριν τις εκλογές, την κατάσταση εσόδων και εξόδων της υποψηφιότητάς του, αλλά και τον κατάλογο με τις εισφορές άνω των 10.000 ευρώ από μέρους Φυσικών και Νομικών προσώπων, με στόχο να μην υπάρχουν σκιές, αλλά διαφάνεια. Κάλεσε μάλιστα τους άλλους υποψήφιους να δώσουν στη δημοσιότητα στοιχεία.
Παράλληλα, σχολιάζοντας το νέο κρούσμα λογοκλοπής από τον Νίκο Χριστοδουλίδη με την πρόταση για σύσταση Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, είπε πως η πρόταση αυτή είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του εκλογικού επιτελείου Μαυρογιάννη στο πρόγραμμα διακυβέρνησής του από τον Οκτώβριο. Ο κ. Φιλοθέου υπογράμμισε πως το πρόγραμμα διακυβέρνησης Μαυρογιάννη είναι μετρημένο, κοστολογημένο και εφαρμόσιμο, λέγοντας πως υπάρχει το όραμα, η αποφασιστικότητα αλλά και οι άνθρωποι για αντιμετώπιση των πολλών προκλήσεων. Επίσης γνωστοποίησε ότι θα δοθούν εκ νέου σήμερα στη δημοσιότητα οι προτάσεις Μαυρογιάννη για την κοινωνική πολιτική.

Ο Λεόντιος Φιλοθέου ανέφερε ακόμα πως στην κοινωνία υπάρχουν δυο κόσμοι, από τη μια ο κόσμος των πλουσίων που έγιναν πλουσιότεροι και των «γαμπρούδων» και από την άλλη ο πραγματικός κόσμος που υποφέρει. Επισήμανε πως από τους τρεις βασικούς υποψηφίους, υπερέχει ποιοτικά ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και είναι η επιλογή που θα φέρει την ελπίδα στον τόπο. Τόνισε δε πως την Κυριακή η κάθε ψήφος μετρά και καμία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy