Λεόντιος Φιλοθέου: Απόψε οι πολίτες θα ακούσουν πώς αλλάζει ήθος και ύφος η διακυβέρνηση του τόπου

Το πρόγραμμα για τις πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησής του, θα παρουσιάσει απόψε στις 19:00 ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Ο εκπρόσωπος του εκλογικού επιτελείου του κ. Μαυρογιάννη, Λεόντιος Φιλοθέου, ανέφερε πως θα παρουσιαστούν 50 συγκεκριμένες δράσεις σε πολλούς τομείς, όπως σε κυπριακό, οικονομία, ενέργεια, παιδεία, υγεία, περιβάλλον αλλά και στα θέματα διαπλοκής και διαφθοράς.

Μιλώντας στη μεσημβρινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ, ο κ. Φιλοθέου τόνισε ότι απόψε οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν για το πως αλλάζει ήθος και ύφος η διακυβέρνηση του τόπου και πως επαναφέρουμε αξίες όπως η αλήθεια, ο σεβασμός, η ισότητα, δικαιοσύνη, η κάθαρση και η διαφάνεια.

Όπως είπε, θα ακουστούν οι δράσεις για το πως θα αλλάξουν αυτά που μας έχουν πληγώσει εδώ και 10 χρόνια και έχουν κάνει ρεζίλι την Κύπρο. Ο Λεόντιος Φιλοθέου τόνισε ακόμα ότι πρόκειται για προτάσεις που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και για το μεγάλο εθνικό ζήτημα με στόχο να επαναρχίσουν οι συνομιλίες.

Επίσης είπε πως απόψε ο κ. Μαυρογιάννης θα αναφερθεί και στην εισαγωγή του θεσμού εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, με στόχο να τιμωρηθούν οι ένοχοι που εμπλέκονται στα σκάνδαλα διαφθοράς.

Η παρουσίαση του προγράμματος διακυβέρνησης του Ανδρέα Μαυρογιάννη θα γίνει στις 19:00 στη Δημοσιογραφική Εστία. Επίσης θα μεταδίδεται ζωντανά από τη σελίδα του εκλογικού επιτελείου Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.