Λευκωσία: Κλειστό από το Σάββατο για την τροχαία κίνηση το τμήμα της οδού Κρήτης

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι, στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου της ανάπλασης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου – Φάση Β’, από το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στις 18:00 μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 στις 17:00. θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση το τμήμα της οδού Κρήτης, μήκους περίπου 40 μέτρων, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα και λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Φιλιππιάδος.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι η εκτροπή της τροχαίας κίνησης από τη Λεωφ. Διγενή Ακρίτα προς τις οδούς Στασάνδρου/Πινδάρου θα γίνεται από τις γειτονικές παρόδους της Λεωφ. Διγενή Ακρίτα, οδούς Κυπράνορος ή και Ανδροκλέους.


Για πρόσβαση στην οδό Κρήτης και τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης επί της οδού θα είναι εφικτή μέσω της πορείας ΣτασάνδρουàΆννης ΚομνηνήςàΦιλιππιάδος.

Σημειώνεται ότι από την οδό Φιλιππιάδος θα επιτρέπεται η στροφή δεξιά στην οδό Κρήτης μόνο για όσους θα εισέλθουν στους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης της οδού, οι οποίοι θα παραμείνουν σε λειτουργία.

Οι εργασίες αφορούν κατασκευή νέου οδοστρώματος και πεζοδρομίων με προσαρμογή υψομέτρων, υπογειοποίηση υπηρεσιών και πρόνοιες ηλεκτρολογικής εγκατάστασης φωτοελεγχόμενου κόμβου.


Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.

Η πρόσβαση των πεζών προς όλα τα υποστατικά θα συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.