Λευκωσία: Στέρηση άδειας οδήγησης και πρόστιμο σε 48χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης

Ποινές στέρησης της άδειας οδήγησης και πληρωμής χρηματικού ποσού, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε άντρα ηλικίας 48 ετών, μετά από άμεση εκδίκαση υπόθεσης οδήγησης οχήματος υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο 48χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Λεμεσού, στη Λευκωσία, λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και αφού ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με τελική ένδειξη 99μg%ml αντί μέχρι 22, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Αυτός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το όχημά του κρατήθηκε για φύλαξη για να το παραλάβει ο ίδιος αργότερα.

Το πρωί σήμερα η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ενώπιον του οποίου ο 48χρονος κλήθηκε να παρουσιαστεί.

Αφού ο 48χρονος παραδέχθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου τη διάπραξη του υπό εκδίκαση αδικήματος, το Δικαστήριο επέβαλε σε αυτόν ποινή πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 900 ευρώ και στέρηση της άδειας οδήγησής του για περίοδο δύο μηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.