Λευκωσία: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για βοήθεια στους πληγέντες της πυρκαγιάς


Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της πυρκαγιάς θα γίνεται στη Λευκωσία.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣυγκεκριμένα, η συλλογή γίνεται στην παλιά εκκλησία του Αποστόλου Αντρέα, στον συνοικισμό 3 στον Στρόβολο, όπου θα συλλέγονται ρούχαα, ξηρά τρόφιμα, νερά, παξιμάδια, γάλα διαρκείας, κονσέρβες και σερβιέτες για βοήθεια στους πληγέντες της πυρκαγιάς.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος εκφράζει τον συγκλονισμό του για τις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές και εκφράζει την ετοιμότητα του να συμβάλει εκεί και όπου χρειαστεί.

Η ιατρική κοινότητα της Κύπρου στη διάθεση της πολιτείας

“Η Ιατρική Κοινότητα της Κύπρου είναι στη διάθεση της πολιτείας και των αρμοδίων αρχών και υπηρεσιών, για να στηρίξει άμεσα το δύσκολο έργο της διαχείρισης των τραγικών συνεπειών των πυρκαγιών και για την στήριξη των πληγέντων.

Εκεί και όπου κρίνεται από τις αρχές αναγκαία η συνδρομή μας για ιατρική περίθαλψη και στο πλαίσιο μίας πιο συγκεκριμένης συνεργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε από κοινού ένα πλάνο υποδομών παροχής υπηρεσιών υγείας στις ορεινές πληγείσες περιοχές” αναφέρεται.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος σε συνεργασία με τους Τοπικούς Ιατρικούς Συλλόγους και τις Επιστημονικές Εταιρείες είναι έτοιμοι να θέσουν σε εφαρμογή τους αναγκαίους μηχανισμούς ώστε να στηρίξουν την πολιτεία στο εξαιρετικά δύσκολο έργο που επιτελεί και για να προσφέρουν στήριξη στους πυρόπληκτους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.