Lidl Food Academy: Μία νέα, παγκόσμια πρωτοτυπία της Lidl που ξεκινάει στην Κύπρο

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ανήμερα της επετείου συμπλήρωσης των πέντε χρόνων λειτουργίας των καταστημάτων Lidl στην Κύπρο, εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κο. Νίκο Κουγιάλη, στην οδό Στασικράτους 34 στη Λευκωσία η Lidl Food Academy. Πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ, εκπροσώπων τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων θεσμικών φορέων και συνεργατών παρευρεθήκαν σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που περιλάμβανε εκλεπτυσμένα εδέσματα και μουσική. Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν από τους σεφ Λευτέρη Λαζάρου και Δημήτρη Σκαρμούτσο στους χώρους της ακαδημίας γνωρίζοντας τη λειτουργία και τις δραστηριότητες που θα υποστηρίξει.

Food_Academy_Final

Η Ακαδημία Lidl αποτελεί μια μοναδική πρωτοβουλία εμπειρίας και διαλόγου με τον καταναλωτή, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Είναι η απόδειξη για την προσήλωση της Lidl στην ποιότητα και στην αγάπη για το καλό φαγητό. Είναι πάνω απ’ όλα ο χώρος στον οποίο μαθαίνουμε πως οι εξαιρετικές πρώτες ύλες και το καλό φαγητό βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας. Παράλληλα, είναι χώρος που προσφέρει χαρά, διαδραστικότητα, δημιουργικότητα και φυσικά διασκέδαση.

«Όλες οι υπηρεσίες της Ακαδημίας, όπως τα μαθήματα μαγειρικής, τα σεμινάρια διατροφής, γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, κ.α. θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν στους πελάτες μας. Η Lidl Food Academy είναι η ανταπόδοση της εμπιστοσύνης, της στήριξης και της αγάπης των πελατών μας », δήλωσε η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, κα. Βασιλική Αδαμίδου.

Ο κος Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl ανέφερε: «Δημιουργούμε ένα χώρο, το σπίτι μας, και προσκαλούμε όλους να δουν, να μάθουν και να γευτούν τις μάρκες ποιότητας Lidl. Η Ακαδημία Lidl αποτελεί την απόδειξη ότι το ‘Quality for Less’ είναι ο,τι πιο αληθινό μπορεί να χαρακτηρίσει τη μάρκα Lidl. Η Κύπρος αποτελεί χώρα πρότυπο για τη Lidl. Η αποδοχή και η στήριξη του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων Lidl στην Κύπρο και εμείς ανταποδίδουμε την αποδοχή με περισσότερα καταστήματα, μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, περισσότερα κυπριακά προϊόντα, πάντα στις ανταγωνιστικές τιμές Lidl».

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρεανίδης ανέφερε «Φέτος γιορτάζουμε 5 χρόνια στην Κύπρο και εγκαινιάζουμε δυο σημαντικά έργα. Εκτός από την Ακαδημία που σήμερα ανοίγει τις πόρτες της, σε μερικές εβδομάδες ένα νέο κατάστημα Lidl θα λειτουργήσει στον Ύψωνα στη Λεμεσό. Σε συνέχεια αυτών των επενδύσεων, η Lidl συνεχίζει επεκτείνοντας μέσα στην επόμενη χρονιά το κέντρο διανομής της στη Λάρνακα με στόχο να ανταποκρίνεται καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο στις αυξανόμενες απαιτήσεις και προσδοκίες των πελατών μας. Σήμερα δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο την υπόσχεση που δώσαμε με το σύνθημα «Quality for Less»και την αναβαθμίζουμε σε υπόσχεση Quality for Life».

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κος Κουγιάλης, στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο λαός μας έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό. Η ιδιαίτερη αυτή σχέση δεν περιορίζεται στο αρχέγονο ένστικτο της κατανάλωσης τροφής ως μέσο επιβίωσης αλλά αφορά περισσότερο τη σωματική, πνευματική και ψυχική τέρψη που προσφέρει το φαγητό. Η εταιρία Lidl με αυτή της την πρωτοποριακή κίνηση δείχνει να έχει ενσωματωθεί στην κυπριακή κοινωνία και να αφουγκράζεται τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες της. Με τη βοήθεια της Lidl Food Academy που εγκαινιάζουμε απόψε θα γίνουμε όλοι πρεσβευτές των παραδοσιακών μας προϊόντων».

Η Ακαδημία αρχίζει να λειτουργεί από αυτή την εβδομάδα και όλα τα μαθήματα θα προσφέρονται δωρεάν στους πελάτες της Lidl μετά από κλήρωση. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει αρκεί να συμπληρώσει μια αίτηση συμμετοχής και να τη ρίξει στην κάλπη που βρίσκεται πίσω από τα ταμεία όλων των καταστημάτων μας από τις αρχές του 2016. Η Lidl μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στην Ακαδημία και να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για επιπρόσθετες μαγειρικές γνώσεις, αλλά και για την ένταξη της υγιεινής και ποιοτικής διατροφής στη ζωή μας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.