Λίμνη το Αθλητικό κέντρο Ανορθώσεως – Τι δηλώνει στον Άστρα ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας ΒόλεϊΟι βροχές ανέβαλαν για τρίτη φορά μέσα σε τρεις… μήνες αγώνα της Ανόρθωσης με την ακαταλληλότητα της Σάλας του Αθλητικού Κέντρου Ανορθώσεως λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών να μην επιτρέπουν διεξαγωγή αγώνων.

Η καταλληλότητα του γηπέδου θα ελεγχθεί ξανά σήμερα και εάν το πρόβλημα παραμένει ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Σάλα «Νεάπολη Επιστροφή» στις 20:00. 


Για το θέμα αυτό μίλησε στο ραδιόφωνο του Άστρα ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Στεφανίδης, ο οποίος σημείωσε:

«Στο γήπεδο παρουσιάστηκε ένα μεγάλο θέμα με την οροφή, κατακρίβειαν ξεσκεπάστηκε η οροφή και προκάλεσε όλα αυτά τα προβλήματα. Την επόμενη ημέρα της κακοκαιρίας στην Λευκωσία, οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης βρήκαν το γήπεδο ως λίμνη. Είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια για να αποκατασταθεί η βλάβη, καθώς πρέπει να ξηλωθεί ολόκληρη η οροφή και να ξαναφτιαχτεί. Περνάει ο καιρός και το πρόβλημα υπάρχει. Αναμένουμε να κάνει καλό καιρό για δέκες ημέρες για να φτιαχτεί το πρόβλημα και από ότι φαίνεται θα τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να γίνουν οι εργασίες».