Λουλούδια: Πως να βρείτε το αγαπημένο σας

Μήπως προσπαθείτε να βρείτε το αγαπημένο σας λουλούδι, για μια ειδική περίσταση; Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; Είναι απλό, τη στιγμή που θα κοιτάξετε γύρω σας, θα εντοπίσετε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά που έχει ένα λουλούδι. Μόλις το βρείτε, μπορείτε να κάνετε συνθέσεις λουλουδιών ή να το φυτέψετε στην αυλή σας.

Κάθε λουλούδι έχει ιδιαίτερη σημασία. Τα λουλούδια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ψυχή του ανθρώπου. Μελέτες έχουν δείξει επανειλημμένα πόσο βαθιά η συναισθηματική είναι η σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων με τα λουλούδια. Στην πραγματικότητα, πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η απλή παρουσία λουλουδιών σε έναν χώρο, προκαλεί συναισθήματα ευημερίας, ηρεμίας, ευτυχίας και οικειότητας με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Αλλά πέρα ​​από αυτό, πολλά λουλούδια έχουν μια ιδιαίτερη σημασία που έχει να κάνει με την πλούσια παράδοση, τον συμβολισμό ή και τα δύο μαζί.

Πως να βρείτε το αγαπημένο σας λουλούδι:

1. Ποιό είναι το αγαπημένο σας χρώμα.

dark red roses  on table

Αυτό είναι εύκολο αν ξέρετε ήδη το αγαπημένο σας χρώμα. Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι, αρχίστε να βλέπετε δείγματα χρωμάτων. Βρείτε ένα χρώμα που εσείς θέλετε και θα σας προσελκύει περισσότερο. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα, χρώματα, αλλά μπορείτε να έχετε και περισσότερα από ένα, αγαπημένα λουλούδια.

2. Χαρακτηριστικά.

Θα επιλέξετε πιθανότατα το λουλούδι με το άρωμα που σας αρέσει. Υπάρχει άφθονη ποικιλία! Πολλά είδη λουλουδιών έχουν διαφορετικές ποικιλίες με διαφορετικά χρώματα (όπως, τριαντάφυλλα, γαρδένιες, κρίνος, ντάλια, φρέζα κλπ). Ή, θα μπορούσατε να μην λάβετε υπόψιν σας το άρωμα και απλά να αγοράσετε ένα λουλούδι και, μόνο που θα το βρείτε όμορφο και ελκυστικό.

3. Μαζέψτε τα λουλούδια μόνοι σας.

slide_children-photography-outdoor-natural-640x350

Πηγαίνετε στην αυλή σας του σπιτιού σας (εάν έχετε) ή σε ένα πάρκο στην περιοχή σας ή σε εναν κήπο. Μυρίστε τα για να πάρετε μια ιδέα από τα αρώματά τους. Βρείτε αυτά που σας φαίνονται όμορφα. Μπορεί να είναι ακόμη και πικραλίδες ή άγρια ​​λουλούδια. Υπάρχουν πολλά που θα σας φανούν όμορφα και εντυπωσιακά (συνδυασμός χρωμάτων)!

4. Είδη λουλουδιών.

Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε ποιά είδη σας αρέσουν. Για παράδειγμα: Μπορείτε να βρείτε ορχιδέες, χρυσάνθεμα, ανεμώνες, αμαρυλλίς, γαλλικές τουλίπες, ορτανσίες, υάκινθο, τριαντάφυλλα, γαρύφαλλα, παιονία και άλλα πολλά. Τα διαφορετικά είδη, είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά σε ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια.

Dimiwise.gr

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy