Μ. Σιζόπουλος: Όσοι θέλουν να βάζουν καύσιμα από τα κατεχόμενα, να πάνε να μείνουν εκεί

Προεδρικές Εκλογές 2023 – Επαναληπτική Εκλογή – Ψηφοφορία – Πρόεδρος ΕΔΕΚ Γυμνάσιο Νεάπολης, Λεμεσός, Κύπρος Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ – Σοσιαλιστικό Κόμμα κ. Μαρίνος Σιζόπουλος ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα. // Presidential Elections 2023 – Repeat Election – Voting – President of EDEK Neapolis Gymnasium, Lemesos, Cyprus The President of the Socialist Party EDEK, Mr Marinos Sizopoulos, exercises his right to vote.

Έντονες αντιδράσεις από τους πολίτες προκαλεί η δήλωση του προέδρου της ΕΔΕΚ στον ΑΣΤΡΑ ότι όσοι θέλουν να βάζουν καύσιμα από τα κατεχόμενα, να πάνε να μείνουν εκεί.

Ο κος Σιζόπουλος επιμένει στην πρόταση του για εφαρμογή της μεθόδου των τριών τετάρτων του ντεποζίτου καυσίμων οχημάτων που εισέρχονται στα κατεχόμενα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση να καταβάλλεται το ποσό των 500 ευρώ.

Υποστηρίζει ότι για να μειωθεί ή και να σταματήσει η παράνομη προμήθεια καυσίμων από τα κατεχόμενα, επιβάλλεται η αυστηροποίηση του ελέγχου στα οδοφράγματα.

Συγκεκριμένα προτείνει όπως στις διόδους εισόδου στα κατεχόμενα, να ελέγχεται το ντεπόζιτο καυσίμων του οχήματος. Εάν, η ποσότητα καυσίμων είναι κάτω των τριών τετάρτων (3/4) του ντεποζίτου, ο οδηγός να έχει ενώπιον του δύο επιλογές:  Είτε να επιστρέψει στις ελεύθερες περιοχές και να συμπληρώσει την ποσότητα των καυσίμων μέχρι τα τρία τέταρτα του ντεποζίτου, είτε να καταβάλλει το ποσό των 500 ευρώ και να εισέλθει στα κατεχόμενα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy