Μ.Βασιλείου: Εντάσεις και άσχημες συμπεριφορές μπροστά στα μάτια των παιδιών

Δεν θα γίνουν ανεκτές από την ΠΟΕΔ μεμονωμένες περιπτώσεις γονέων που προχώρησαν σε απειλές, υβριστικές συμπεριφορές και αχρείαστες εντάσεις ανέφερε η Μύρια Βασιλείου, με αφορμή τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για τα δημοτικά σχολεία.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ, η πρόεδρος της ΠΟΕΔ ανέφερε ότι οι εντάσεις και οι άσχημες συμπεριφορές έγιναν μπροστά στα μάτια παιδιών.

Επίσης η κ. Βασιλείου είπε ότι βρίσκονται σε επαφή με την Αστυνομία, λέγοντας ότι χθες έγιναν καταγγελίες σε αστυνομικούς σταθμούς και ίσως σήμερα να υπάρχει παρουσία Αστυνομίας σε κάποιες σχολικές μονάδες όπου καταγράφηκαν εντάσεις.

Ανέφερε επίσης ότι η ΠΟΕΔ τις επόμενες μέρες θα εξετάσει τρόπους αντίδρασης, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία της με τη θέση ότι παιδιά που δεν έφεραν μάσκα «κλειδώθηκαν» σε αίθουσες, λέγοντας ότι η όποια πρακτική εφαρμόστηκε ήταν κατόπιν οδηγιών από το Υπουργείο Παιδείας.

Η Μύρια Βασιλείου ξεκαθάρισε δε ότι εκείνος που έχει αντίθετη άποψη πρέπει να αποτείνεται στα κέντρα λήψης αποφάσεων και όχι στα σχολεία και μπροστά σε παιδιά.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.