Η μακάβρια φάρσα που εμφανίστηκε στα social media από άγνωστη μέχρι στιγμής πηγή κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε την άμεση αντίδραση του επιτελείου του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα.

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε φωτογραφία κηδειόχαρτο της «πολιτικής κηδείας» όπως χαρακτηρίζεται του Γιώργου Λιλλήκα με ημερομηνία την 2α Φεβρουαρίου, δύο μέρες δηλαδή πριν τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών.


Το εκλογικό επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα αντέδρασε έντονα και προχώρησε σε καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση του επιτελείου του Γιώργου Λιλλήκα

Το Επιτελείο του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα προέβη πριν από λίγο σε επίσημη καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφορικά με ανάρτηση στο Facebook.

Η αισχρή και προκλητική ανάρτηση που αφορά αναγγελία κηδείας του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ελεύθερης έκφρασης και της ανοχής.

Θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας με σοβαρότητα και τεκμηρίωση, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε και ούτε θα ανεχθούμε τον προεκλογικό οχετό λάσπης και χυδαιότητας που συστηματικά και οργανωμένα αναπτύσσεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι λασπολόγοι, οι συκοφάντες και οι κουκουλοφόροι του Facebook αλλά και όσοι ενδεχομένως τους καλύπτουν θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη.