«Μακάβρια εικόνα» στις Κυβίδες

Ο Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ύστερα από παράκληση του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου, βρίσκονται στην περιοχή ‘Μάντρες’ στο χωριό Κυβίδες της επαρχίας Λεμεσού από τις 10:00, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στην περιοχή υπάρχει το αδιαχώρητο μεταξύ παραγωγικών ζώων (πρόβατα, κατσίκες) και αδέσποτων σκυλιών, σκουπίδια παντού, οστά ζώων και άλλα πολλά τα οποία συνθέτουν μια μακάβρια εικόνα. Επισημαίνεται πως την Πέμπτη 31/12/15 το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη και του κατήγγειλε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ‘Μάντρες’.

“Αναμένουμε”, αναφέρει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, “ότι θα δοθούν λύσεις άμεσα και ότι το Υπουργείο σοβαρά πλέον θα πρέπει να επιθεωρήσει όλα τα υποστατικά και κτηνοτροφικές μονάδες της Κύπρου για να διαπιστωθεί εάν εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία και αν ακολουθούνται όλες οι σωστές διαδικασίες που αφορούν την λειτουργία αυτών των κτηνοτροφικών μονάδων”.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy