Μανώλης Κυριάκου στον Άστρα: Οι λόγοι για τους οποίους δημοσίευσε τις συνομιλίες με τον Χριστοδουλίδη

Είναι προς το δημόσιο συμφέρον τα όσα δημοσίευσε για το Νίκο Χριστοδουλίδη, δηλώνει ο ειδικός σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης και πρώην συνεργάτης του κ. Χριστοδουλίδη, Μανώλης Κυριάκου.

Μιλώντας στην Εκπομπή «Επικαιρότητα Αλλιώς» ο κ. Κυριάκου, ο άνθρωπος που προέβη σε καταγγελίες στον «Πολίτη» εναντίον του κ. Χριστοδουλίδη για δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών, ανέφερε ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια για έναν υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σημείωσε πως αντί ο Νίκος Χριστοδουλίδης, να παραδεχθεί ότι αληθεύουν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, προτίμησε την σιωπή και οργάνωσε διαδικτυακές ομάδες, με σκοπό να λασπώσουν το όνομα του και να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση.
Ο Μανώλης Κυριάκου επεσήμανε ότι δεν γίνεται ένας υποψήφιος Πρόεδρος να παρουσιάζεται ως Άγιος, τίμιος, καθαρός και με ήθος, και όσοι τον γνωρίζουν να παρακολουθούν σιωπηλοί. Όπως ανέφερε έχει υποχρέωση στην πατρίδα του να πει την αλήθεια.

Την ίδια ώρα ανέφερε ότι δεν γίνεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης να ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους, λέγοντας ότι πρέπει να αρχίσει να λαμβάνει την ευθύνη για την ανικανότητα του να κυβερνήσει.

Δήλωσε έτοιμος να καταθέσει στις Αρχές.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy