Μαντικές ικανότητες της Αναθεωρητικής Αρχής για ΒΕΞ

Η ιστορία των πασσάλων της ΑΗΚ δεν είναι μόνο τα €25εκ. και οι τραυματισμοί του προσωπικού, είναι και η απέραντη διαφθορά αναφέρει σε δηλώσεις της η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

«Πώς άνοιξε η πόρτα για αυτήν την εταιρεία, τη ΒΕΞ Δράμας;
Η πόρτα άνοιξε από την τότε Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, η οποία είχε μαντικές ικανότητες αφού ενώ η προσφορά ζητούσε ειδικό μηχάνημα για την ομαλοποίηση των πασσάλων, αυτοί μάντεψαν ότι η εταιρεία ΒΕΞ θα το αποκτούσε και ανέτρεψαν την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ, ανοίγοντας το δρόμο σε ένα σκάνδαλο απίστευτης διαφθοράς.


Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν οι Ανακριτικές Αρχές για την περίεργη αυτή απόφαση της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών , θα ήταν να επεκτείνουν το ανακριτικό έργο και στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών. Και για να βεβαιωθούμε ότι πρόεδρος και μέλη ενεργούσαν καλή τη πίστη, να ανοίξουν τους Τραπεζικούς τους Λογαριασμούς.

Ο Γενικός Ελεγκτής μετά τη σημερινή συνεδρίαση θα ζητήσει από τον Γενικό Εισαγγελέα όπως ανοίξει και πάλι ο Φάκελος και επεκταθεί το Ανακριτικό έργο και στο ρόλο της Αναθεωρητικής Αρχής καθώς και άλλων περίεργων αποφάσεων που λήφθηκαν στην ΑΗΚ με τις οποίες επλήγη το δημόσιο συμφέρον.

Πάντως απαντήσεις σε ερωτήματα που θέσαμε σε σχέση με την περίεργη απόφαση ,ο πρώην Πρόεδρος της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών ο οποίος παρευρέθη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου αδυνατούσε να δώσει.»

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.