Μαρτυρία στον Astra για την κακοποίηση 31χρονης: Ζητούσε βοήθεια από τον Μάιο

Από τον Μάιο ζητούσε βοήθεια η 31χρονη οικιακή βοηθός που φέρεται να κακοποιούσε ο 68χρονος Ελληνοκύπριος εργοδότης της ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών Κύπρου.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΔιαβάστε επίσης: Ελεύθερος υπό όρους ο 68χρονος για το βίντεο «γροθιά στο στομάχι»

Βίντεο: Κύπριος ακούγεται να ξυλοκοπεί και να ασκεί βία σε αλλοδαπή γιατί είδε κάποιον σε φούρνο

Μιλώντας στη μεσημβρινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο Λούης Κουτρουκίδης, είπε ότι έμεινε σε καταφύγιο του συνδέσμου από τις 5-7 Μαΐου, αρνούμενη να καταγγείλλει την υπόθεση στην Αστυνομία, γιατί δεν είχε εμπιστοσύνη. Στη συνέχεια επέστρεψε πίσω στην κατοικία του εργοδότη της, ο οποίος της υποσχέθηκε ότι όλα θα είναι καλά. Πρόσθεσε ότι πριν από λίγες μέρες η 31χρονη έστειλε στον ίδιο νέο μήνυμα ζητώντας βοήθεια και για αυτό είχε αποφασίσει να δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχετικά βίντεο για να προκαλέσει όπως είπε σάλο. Σημείωσε ότι στη συνέχεια πήρε ο ίδιος την Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Επίσης είπε ότι χθες το πρωί ο πατέρας του κατηγορούμενου ήταν στο σπίτι όπως τον μαινόμενο ταύρο αλλά άμεσα βρέθηκαν στο χώρο και αστυνομικοί οι οποίοι διαβεβαίωσαν την 31χρονη ότι είναι υπό την προστασία του κράτους. Η  κοπέλα πήραν λίγα ρούχα και έφυγε από το σπίτι του εργοδότη της. Επίσης είπε ότι θα μεριμνήσει όπως η κοπέλα επιστρέψει στο σπίτι για να πάρει και τα υπόλοιπά της πράγματα υπό τη συνοδεία αστυνομικών.

Υπενθύμισε ότι και τον Δεκέμβριο του 2018 προσπάθησε αλλά δεν έγινε κάτι με τις περιπτώσεις των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά. Παράλληλα, ο κ. Κουτρουκίδης κατήγγειλε ότι δεν μελετώνται τα παράπονα των συγκεκριμένων πολιτών. Αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις κοριτσιών που ξέφυγαν του βιασμού, πήγαν στο immigration, έκαναν καταγγελία, γίνεται κάποια μελέτη αλλά δεν έγινε τίποτα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei