Η Coffee Island έχει αδειάσει τα ψυγεία της… και ετοιμάζεται να τα γεμίσει με νέες γεύσεις και προτάσεις “master made” !

Από τις 18 Ιουλίου και καθημερινά, τα ψυγεία των 40+ καφεκοπτείων της Coffee Island σε όλη την Κύπρο υποδέχονται πέντε νέες, φρέσκιες και προσεγμένες προτάσεις σάντουιτς! Τις νέες προτάσεις επιμελήθηκε ο γνωστός και δημοφιλής Chef Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, ιδιοκτήτης της εταιρίας Healthy Do.

Εξηγώντας την φιλοσοφία πίσω από τη νέα συνεργασία του με την Coffee Island, o σεφ διαβεβαίωσε ότι εκτός από την φρεσκάδα, απαραίτητη προϋπόθεση σε κάθε του πρόταση είναι η ισορροπία γεύσης και υγιεινής διατροφής, αποφεύγοντας την χρήση έτοιμων σαλτσών. Οι νέες προτάσεις που παρουσιάστηκαν, είναι προσαρμοσμένες στην τάση και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει αποκλειστικότητα διάθεσής τους από το δυναμικό δίκτυο της Coffee Island.

Με κλασσικούς συνδυασμούς γεύσεων όπως προσιούτο-μοτσαρέλα, ή sala-me, αλλά και πιο πρωτότυπους, όπως pork bbq και Chicken twist, η Coffee Island έχει βρει το κατάλληλο συνοδευτικό για τον καφέ της!

Μένει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας.